Take a fresh look at your lifestyle.

Kush është kosovarja që po çmend rrjetin me fotot e saj ?

Kush është kosovarja që po çmend rrjetin me fotot e saj ?

Te gjithë ne frekuentohemi nga njerëz te ndryshëm në rrjete sociale, por 19 vjeqarja nga Gjilani po frekuentohet nga nje numer marramendës i ndjekësve.

Vetëm 19 vjeçare por me mbi 1,3 milion ndjekës bëhet fjale për Melissen apo ndryshe që njihet si Melimtx në rrjete sociale. Ajo me linjat e saja trupore jo vetëm që tërhoqi vemendjën e ndjekësve të saj por terhoqi vëmendjen edhe të kompanive të mëdha te modës si FashionNova, Prettylittlething dhe shumë kompanive tjera.

Melisa për momentin është në Gjilan ku po kalon pushimet afër familjarëve të saj.

A ka ndonje projekt në të ardhmen Melissa pritet të shihet ! /Pyetja/

@melimtx on Instagram !

@melimtx on Instagram !