Take a fresh look at your lifestyle.

“Ankohen” në Ulqin: Kosovarët frekuentojnë shumë pak plazhet nudo

Ulqini është një nga destinacionet e preferuara për kosovarët.


Plazhet e bukura që e karakterizojnë këtë vend, bëjnë që turistët ti tërheqin çdo ditë e më shumë. Por një gjë që, veçon më së shumti Ulqinin janë edhe plazhet nudo, të cilat janë të njohura në gjithë botën.

Një nga plazhet më të njohura është edhe plazhi i grave, funksionimi i të cilit filloi para 60 vjetësh dhe i cili vizitohet vetëm nga gratë.

Maja Markovic, një nga pronaret e një hoteli në këtë plazh thotë  për ATV se roje ka çdokund dhe ky plazh është i siguruar vetëm për gratë.

Por këto plazhe  në Ulqin thonë frekuentohen shumë pak nga kosovarët. Arsyet për këtë janë të ndryshme./Reporteri/