Take a fresh look at your lifestyle.

Çfarë do të thotë nëse dikush tjetër ëndërron për ju

A keni ëndërruar ndonjëherë që keni debatuar me një mik me të cilin përndryshe po kaloni mirë? Apo keni pasur një ëndërr të nxehtë për dikë që as nuk e shihni tërheqës në jetën reale? Nëse është kështu, atëherë me siguri keni menduar se çfarë do të thotë kur ëndërroni për dikë.

Ndërsa kuptimet mund të jenë të dukshme, zakonisht ka më shumë simbolikë sesa mendojmë – kështu që ëndërrimi për dikë tjetër mund të na ofrojë shumë depërtim në nënvetëdijen tonë.

Ndërsa ëndrrat për njerëzit e tjerë janë interesante, është edhe më intriguese të konsiderosh se çfarë do të thotë kur dikush ëndërron për ty – sepse kjo mund të na tregojë shumë për ëndërruesin dhe atë që përfaqëson për ta.

Në ëndrra, shumica e gjërave (dhe njerëzve) janë simbole për ndjenja të caktuara, marrëdhënie ose situata nga zgjimi i jetës. Thënë kjo, paraqitja në ëndrrën e dikujt mund të thotë më pak për ty dhe më shumë për ndjenjat ose cilësitë që ëndërruesi shoqëron me ty. E njëjta gjë vlen kur analizoni se çfarë do të thotë kur ëndërroni për dikë tjetër.

Herën tjetër kur dikush do t’ju thotë se jeni shfaqur në botën e tyre të ëndrrave, merrni detajet dhe bëni disa punë së bashku për interpretimin e ëndrrave. Lexoni për të eksploruar mundësitë e ndryshme se çfarë do të thotë nëse ëndërroni për dikë, si dhe çfarë do të thotë kur dikush ëndërron për ju.

Ëndërrimi i dikujt në një dritë negative

Është gjithmonë e vështirë të zbulojmë se jemi shfaqur në ëndrrën e dikujt në një mënyrë negative, ose të ëndërrojmë dikë që njohim të bëjë diçka mizore ose të veprojë keq. Por kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht që ngacmuesi i ëndrrave ka një brez të fshehtë të ligësisë. “Shfaqja në ëndrrën e dikujt mund të tregojë se ky person në mënyrë të pavetëdijshme po përpiqet të përpunojë ndjenjat e tij ndaj jush, kështu që nëse dikush ëndërron që jeni i shëmtuar për të, kjo nuk do të thotë që ky person fjalë për fjalë ju gjen të vrazhdë”, Thotë McRae. “Ata në fakt mund të jenë duke përpunuar një frikë të tyre – ndoshta një frikë të refuzimit tuaj”.

Është e rëndësishme të shikoni kontekstin e ëndrrës dhe marrëdhëniet që ëndërruesi ka me personin për të cilin ëndërrojnë. “Për shembull, nëse dikush ju godet, ata mund të kenë një ëndërr ku ju shohin duke u puthur me dikë tjetër dhe duke qeshur në fytyrë”, thotë McRae. “Kjo për shkak se frika e tyre e fshehur mund të përfshijë që ju të mos ktheni interesin e tyre ose të jeni te dikush tjetër”.

Ëndërrimi i dikujt në një dritë pozitive

Është gjithmonë mirë që dikush të shfaqet në ëndrrat tona në një mënyrë pozitive – dhe është e ëmbël të dëgjosh kur dikush tjetër ka një ëndërr të mirë për ne. Të kesh një ëndërr të mirë për dikë thjesht mund të jetë pasqyrim i ndjenjave tona të dashura dhe pozitive ndaj tyre. Mund të tregojë gjithashtu që ëndërruesi po përpunon diçka në lidhje me marrëdhënien e tij me personin në ëndërr dhe po arrin në një përfundim optimist për gjërat.

“Kur dikush ka një ëndërr pozitive për ju, ajo mund të përfaqësojë atje ku ju shohin në mënyrë ideale – që mund të thotë fjalë për fjalë se ata kanë emocione të përgjithshme të lumtura të lidhura me ju në marrëdhënien tuaj me njëri-tjetrin”, thotë McRae. “Mund të tregoj gjithashtu që ky person sheh shumë cilësi për ju me të cilat mund të lidhen”./Telegrafi/