Take a fresh look at your lifestyle.

Interesim i madh për të marrë vaksinën kundër Covid-19 në Lipjan

Procesi i vaksinimit po vazhdon në mbarë vendin tonë. Ndërsa interesimi i qytetarëve lipjanas për të marrë vaksinën kundër Covid-19 mëngjesin e sotme ishte i jashtëzakonshëm.

IndeksOnline ka siguruar fotografi gjatë këtij procesi dhe ka parë se si në një sallë sportive, plotë të rinj, të reja e të moshuar po presin në radhë për të marrë vaksinën.

 

IndeksOnline ju sjell pamje: