Take a fresh look at your lifestyle.

Ndërroi jetë nga kanceri, 53 vjeçarja nga Prishtina e kishte lënë amanet që banesën e saj t’ia dhuronte Halil Kastratit

Humanisti i njohur Halil Kastrati ka ndarë një gjest human dhe shumë prekës, të një 53 vjeçarje nga Prishtina, Florie Krasniqi.

Kastrati ka njoftuar se Florie Krasniqi e cila para një muaji ka ndërruar jetë nga sëmundja e kancerit, i kishte lënë amanet vëllait të saj që banesën t’ia dhuronte Halitit për bamirësi.

“Florie Krasniqi ne moshën 53 vjeçare nga Prishtina e kishte lënë amanet që nëse vdesë banesën dhurojani Halilit e ai e din se çka bënë me të. Ishte vëllai i saj i cili me lotët në sy na tregoj historinë e motrës dhe amanetin e saj”, ka shkruar Kastrati.

Postimi i plotë:

Bac, pas vdekjes time banesen dhuroja Halil Kastratit

Florie Krasniqi ne moshen 53 vjeçare nga Prishtina e kishte lene amanet qe nese vdese banesen dhurojani Halilit e aj e din se çka bene me te. Ishte vellau i saj i cili me lote ne sy na tregoj historin e motres dhe emanetin e saj.

Floria ka vuajtur nga semundja e Kancerit dhe para nje muaji ndrron jete Fetah Krasniqi( vellau i Flories) na dhuroj çelesat e baneses dhe ne funde na tha: “Tani direkt po shkoj te varri i motres dhe po i tregoj qe emanetin e dergova te Halili” O Zot, meshiroje dhe shperbleje me xhennet Florien. /Telegrafi/