Take a fresh look at your lifestyle.

Raphaël Varane drejt Manchester United ?

Varane> Manchester United

Raphaël Varane nga Real Madrid në Manchester United,

– Marrëveshja gati e përfunduar dhe marrëveshja në fazat e fundit midis Man Utd dhe Real Madrid, vetëm detajet përfundimtare që duhet të kompletohen dhe pastaj koha e dokumenteve. Ashtë një “çështje orësh ose ditësh”.

– Varane ka një marrëveshje totale me Manchester United edhe për kushte personale, ai është gati.

– Do të duhen disa ditë për njoftimin zyrtar, por Varane është vendosur të bashkohet me Manchester United me një marrëveshje të përhershme. /Fabrizio Romano/ Pyetja/