Take a fresh look at your lifestyle.

SHSKUK: pacientë në trajtim nga COVID-19

Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 88 pacientë.

Nga ky numër 23 të konfirmuar Covid-19 pozitivë, 55 me oksigjeno-terapi dhe një në gjendje të rënduar shëndetësore

Në QKUK, 72 pacientë të shtrirë, 13 prej tyre Covid-19 pozitivë

Klinika Infektive, 29 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 42 pacientë

Në spitalet e përgjithshme, 17 pacientë, 10 prej tyre Covid-19 pozitivë, 7 me oksigjeno-terapi

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 4 pacient

Spitali i Gjilanit, 10 pacientë. /Telegrafi/