Take a fresh look at your lifestyle.

Ja si duket nga brenda spitali i fëmijëve që u inaugurua sot

Është bërë inaugurimi i Spitalit për Fëmijë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, i cili është donacion i Emirateve të Bashkuara Arabe.

Ky donacion ka kushtuar rreth 22 milionë euro dhe është ndërtuar në kampusin e QKUK.

Më poshtë janë disa fotografi të spitalit nga brenda. /IndeksOnline/