Take a fresh look at your lifestyle.

KEDS njofton se ku do të ketë ndërprerje të rrymës në dy ditët e ardhshme

KEDS ka njoftuar për punime në rrjetin elektrik. Siç thonë ata, për shkak të domosdoshmërisë së ndërhyrjes në sistem, disa vende do të mbesin pa energji elektrike gjatë ditës së nesërme.

Vendet që do mbesin pa furnizim me energji elektrike:

Prishtinë

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Blloku 1 Dardania (Kodi:19100006) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Lagjja Dardani te Santea.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.2.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mikro 3 (Kodi:19100016) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja e Ulpiana- një pjesë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.3.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fuad Pash Dibra (Kodi:19100007) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja e Muhaxherëve.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.4.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mikro 1 (Kodi:19100008) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Ulpiana- një pjesë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ben Af-i Konvikti (Kodi:19100017) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bena Af-i, një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra tregtare.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.6.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kurrizi (Kodi:19100009) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Kurrizi, Bibloteka Hivzi Sylejmani dhe rr.Sadik Bekteshi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.7.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palaj (Kodi:18024001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.8.

TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë-Hajkobillë (Kodi:14016004) prej orës 10:30-10:45 dhe 15:15-15:30

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Manipilim me ndarësit.

9.

TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet stabilimenti. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Imerovit Dobrishevc (Kodi: 14016004051) prej orës 10:30-15:30

TS 10/0.4 kV Ramaden (Kodi: 14016004061) prej orës 10:30-15:30

TS 10/0.4 kV Hajkobillë Hazirovit 1 (Kodi: 14016004062) prej orës 10:30-15:30

TS 10/0.4 kV Hajkobillë Hazirovit 2 (Kodi: 14016004063) prej orës 10:30-15:30

TS 10/0.4 kV Hajkobillë Ejupi 3 (Kodi: 14016004064) prej orës 10:30-15:30

TS 10/0.4 kV Gllogovicë Bekteshi (Kodi: 14016004065) prej orës 10:30-15:30

TS 10/0.4 kV Sallahi (Kodi: 14016004066) prej orës 10:30-15:30

TS 10/0.4 kV Dabishevc Koliq (Kodi: 14016004087) prej orës 10:30-15:30

TS 10/0.4 kV Mutivodë (Kodi: 14016004086) prej orës 10:30-15:30

TS 10/0.4 kV Balaj – lagjja Hyseni (Kodi: 14016004092) prej orës 10:30-15:30

TS 10/0.4 kV Demolli (Kodi: 14016004067) prej orës 10:30-15:30

Vendet: Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë dhe Gllogovicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kV Keqekolël-Hajkobillë, degëzimi për Gllogovicë dhe Hajkobillë.10.

TS 35/10kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluzhan (Kodi:10013011) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli dhe Kazerma e FSK-së në Vranidoll.

Arsyeja: Demontim i shtyllës 10kV.11.

TS 35/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen këto nënstacione prej orës 09:00-13:00

NS 10/0.4kV Hoxha ( kodi: 19000038172)

NS 10/0.4kV Çelsi Point (objekt banim) ( kodi: 19000038166)

NS 10/0.4kV Lagjja e Spitalit 3 ( kodi: 19000038166)

NS 10/0.4kV Liridon Kabashi ( kodi: 19000038267)

NS 10/0.4kV Burimi com dhe Standart plus ( kodi: 19000038022)

NS 10/0.4kV NTP Burimi comerc 2 ( kodi: 19000038025)Arsyeja: Projekt investiv.12.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr. 36-Hidrofori( kod: 11000015) nga ora 09:00-11:00

Vendet: Mahalla e Muhaxherëve, rr.Isa Kastrati ( një pjesë), një pjesë e rrugës Enver Maloku, një pjesë e rrugës Armend Daci, një pjesë e banesave të vjetra, një pjesë e rrugës Afrim Zhitia dhe Kolegji Universitar Pjetër Budi.

Arsyeja: Punimi i lidheseve.13.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen kohë pas kohe sipas nevojes:

NS 10/04 kV që do të mbesin pa tension nga ora 08:00 deri në ora 20:00 si me poshtë:

NS 10/04kV Famis CO-HC”-Fadil Bytyqi 1 (Kodi:11000023227)

NS 10/04kV (Kodi:11000023229)

NS 10/04kV Fa&Inxhiniering (Kodi:11000023217)

NS 10/04kV Sh.p.k.”Iliria Building” (Kodi:11000023219)

NS 10/04kV VG Construction” (Kodi:11000022197)

NS 10/04kV Shpk S.B.S (Swiss Building Standard) (Kodi:11000023221)

NS 10/04kV Trio Construction-Ibrahim Gavas (Kodi:11000023199)

NS 10/04kV NTN “Tregtia” 1 (Kodi:11000023206)

NS 10/04kV NTN “Tregtia” 2 (Kodi:11000023207)

NS 10/04kV NTN “Tregtia” 3 (Kodi:11000023216)

NS 10/04kV Sha.A “Alko Group” Dashnor Byci (Kodi:11000023230)

NS 10/04kV NNP “Hoxha” Bajram Hoxha (Kodi:11000023232)

NS 10/04kV Ymer Veliu “NAKI-TRADE” shpk (Kodi:19000026250)

NS 10/04kV) Lura Property” shpk (Kodi:19000026193)

NS 10/04kV) NTP Premtimi-P.Gashi(Capat 3) (Kodi:19000026220)

NS 10/04kV VG Construction”B.Gashi (Kodi:19000026184)

NS 10/04kV Kemajl Rudi (Kodi:19000038182)

NS 10/04kV Fitim Maliq Bucaliu”UNI PROJEKT”SH.P.K., (Kodi:19000038266)

NS 10/04kV Ibrahim Morina N.N.H.”MORINA”, (Kodi:19000038179)

NS 10/04kV Pozhegu Brothers”SH.P.K.Qemajl Pozhegu(2) (Kodi:19000026233)

NS 10/04kV Fidan Hasani”BTP HOLDING”SH.P.K (Kodi:11000026234)

NS 10/04kV Pozhegu Brothers-Qemajl Pozhegu(1) (Kodi:19000026229)

NS 10/04kV Premtimi”-Petrit Gashi(Capat 2) (Kodi:19000026181)

NS 10/04kV Basri Januzi”M&B COMPANY”SH.P.K (Kodi:19000026232)

NS 10/04kV NN “Vëllezërit Asllanaj”Qazim Asllanaj (Kodi:19000026231)

NS 10/04kV Qazim Asllanaj “Vëllezërit Asllani”sh.p.k- Lamela (Kodi:19000026255)

NS 10/04kV N.N.P.”Guri” (Burim Marmullaku) (Kodi:19000038018)

NS 10/04kV Shkolla (Kodi:19000038019)

NS 10/04kV Arif Durmishi N.P.SH.”A4″SH.P.K, (Kodi:19000038183)

NS 10/04kV VG Construction-Korab Gashi (Kodi:19000038032)

NS 10/04kV Qazim Asllanaj”Vëllezërit Asllani” (Kodi:19000038012)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 4/1Shkolla (Kodi:19000038012)

NS 10/04 kV VG Construciton ( kodi:19000026148)

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.Ferizaj1.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetroll (Kodi:40041003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.2.

TS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Magure (Kodi:41048002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Blinajë (një pjesë), Dobrajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan (Gllanicë) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.3.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi:10014011) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme dhe Shushica.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.4.TS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet stabilimenti 10 kV.TS-et që mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV TMK (Saniteks) (Kodi:40043004078) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Llanishët (Kodi:40043004081) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Gjurgjedel (Kodi:40043004083) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Drenushë (Kodi:40043004084) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Kërbliq-Rekë (Kodi:40043004085) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Kërbliq-Samakovë (Kodi:40043004079) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Kërbliq- Leskovic (Kodi:40043004080) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: Lirishtë, Drenushë, TMK, Kërbliq, Lanishtë dhe Nikaj.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.Gjilan1.

TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strezovci (Kodi:62000005) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë); fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë), Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i 3 shtyllave të tensionit të lartë në degëzimin për Krilevë.Mitrovicë1.

TS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani (Kodi:73000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve në Kollë dhe ndërrimi izolatorëve në Mihaliq.Pejë1.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi:52000002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bekaj (një pjesë), Binq, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel.

Arsyeja: Ndërrimi i 2 shtyllave të tensionit të mesëm në Gjyrgjevik të Vogël- Zllakuqan.Prizren1.

TS 35/10kV Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Brodi (Kodi:30037003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Brod.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.2.

TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoqa e Qytetit (Kodi:30035005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.14.09.2021Punime në projekte investivePrishtinë1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV si vijon nga ora 09:00 deri në orën 11:00 kohe pas kohe, sipas nevojës:

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafa 3 (Kodi:11000014068)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafa 3 (Kodi:11000014115)

NS 10/04kV Maksutaj Privat (Kodi:11000014175)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafa 2 (Kodi:11000014118)

NS 10/04kV (Kodi:11000014067)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafa 4/2 (Kodi:11000014131)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafa 4/1 (Kodi:11000014069)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafa 1 (Kodi:11000014119)

NS 10/04kV (Kodi:11000014066)

NS 10/04kVV Bregu i Diellit 2 trafo 5 (Kodi:11000014116)

NS 10/04kV Prona union (Kodi:11000014209)

NS 10/04kV (Kodi:11000014XXX)

Ilaz Milazim Qollaku “TAU-GEN ENGINEERING” SH.P.KNS 10/04kV (Kodi:11000014267)

NS 10/04kV Rrustem Rukolli N.N.”R&Rukolli”Sh.p.k. (Kodi:11000014263)

Vendet: Një pjesë e Bregut të Diellit

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të larcekura.Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV si vijon nga ora 09:00 deri në 11:00 kohe pas kohe sipas nevojes:

NS 10/04kV (Kodi:11000023225)

NS 10/04kV (Kodi:11000023XXX)

NS 10/04kVNS 35/10kVBesart Mikullovci “MAB” shpk (Kodi:11000023246)

NS 10/04kVNTSH “Naki Trade” (Kodi:11000023213)

Vendet: Një pjesë e Matit 1.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.2.Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV si vijon nga ora 09:00 deri ne 11:00 kohe pas kohe sipas nevojës:

NS 10/04kV SIZMIR sh.p.k “Kushtrim Shala” (Kodi:19000026230)

NS 10/04kV Sadat Pllashniku”B&S Group”shpk” (Kodi:19000026252)

NS 10/04kV J.Morina, H.kadriu- Princesha Group (Kodi:19000026176)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 5 (Kodi:19000026102)

NS 10/04kV Naim Guri (Kodi:19000026201)

NS 10/04kV rt Construction-Faton Sinani (Kodi:19000026215)

NS 10/04kV Faton Sinani “ART CONSTRUCTION” LLC (OB “04”-Llam (Kodi:19000026253)

NS 10/04kV privat Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K, (Kodi:19000026243)

NS 10/04kV Arben Jetullahu”ARSEKO”Sh.P.K (Kodi:19000038257)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 4/2 (Kodi:19000038013)

Vendet: Një pjesë e Matit 1,Lagja e Spitalit – një pjesë.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të larcekura.15.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemitFerizaj1.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku Bizneset (Kodi:40041005) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Vendet: Trim, Bablaku, Mirashi, Cërnillë, Murakovë dhe bizneset.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri TR2.2.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni (Kodi:40041002) prej orës 12:00 deri ne ora 13:30

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi; fshatrat: Bublicë, Dramjak, Kosinë, Llojzë, Lloshkobare, Saraishtë dhe Slivovë.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri TR2.15.092021

Punime në projekte investivePrishtinë1.

NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.2.

NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Arberia 2 (kodi: 12000012) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave 20 kV.3.

NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 08:00 deri në ora 15:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraça 1, Sekiraça 2, Sekiraça 3, Kunushefc 1 dhe 2, Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të transformatorit.4.

NS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës 08:00-09:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit dhe zhvendosja e shtyllës.Pejë1.

NS 110/10kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Deçani (kodi: 53000003) prej ores 09:00-09:30 deri në ora 16:30-17:00

Vendet: rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe UÇK (një pjesë); fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë).

Arsyeja: Manipulim me ndarës.2.

NS 110/10kV Deçan do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Lagjja Lataj-Carabreg (kodi: 53000003019) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: rr. Dëshmorët e Kombit (një pjesë).

Arsyeja: Bartja e kabllove në trafon ekzistuese mobile.15.09.2021

Punime nga palët e treta

Prizren1.

NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Arbana (kodi:30000001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: 439 Besim Shala, 440 Dervish Salihu, 443 Brigada 126 (një pjesë), 444 Afrim Stajku (një pjesë), 445 Zef Skiroi, 446 Agim Bajrami (një pjesë), 447 Ajahidet, 448 Enver Buçaj (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 453 Justiniani, 454 Katarina Josipi, 455 Mbreti Longar, 456 Mehmet Çunaj (një pjesë), 461 Gonxhe Bojaxhiu, 462 Qenë Qenaj, 463 Marko Boçari (një pjesë), 466 Zef Jubani, 479 Hajdar Shala, 61 Dedë Gjon Luli (një pjesë), 63 Gani Bajrami (një pjesë), 64 Gani Saramati (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 68 Heshim Gashi (një pjesë), 70 Jusuf Balaj, 74 Muharrem Hoxha, Ferizajt (një pjesë) dhe Jeta e re (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i TS20(10)04 kV sipas pëlqimit elektro-energjetik për (konsumatorin Rifat Selim Kalimashi)