Take a fresh look at your lifestyle.

QKUK-në e kaplon terri, oborri pa ndriçim

Qendrën Klinike Universitare te Kosovës e ka kapluar terri.

Në disa pamje të siguruara nga Indeksonline shihet teksa oborri ka mbetur pa ndriçim.

Në oborr enden mjekët dhe pacientët, gjë që vështirëson qarkullimin e tyre.

Ende nuk dihet arsyeja që ka çuar në këtë gjendje.

Më poshtë pamjet: