Take a fresh look at your lifestyle.

Mysafir në Pyetjet e Ditës avokati Ardian Klaiqi

Në emisionin e radhës Pyetjet e Ditës mysafir i moderatores Ardita Kozmaqi Hasani ishte njohesi i të drejtave ndërkombëtare e posaqërisht i të drejtave të fëmijëve, avokati nga Gjilani Ardian Klaiqi.

Sa është Kosova e pregatitur në aspektin e legjislacionit për adresimin e duhur të dhunës në familje?

A marrin trajtim të duhur viktimat e dhunës në familje?

A është unike politika ndëshkimore ndaj kryesve  të dhunës në familje?

Për të gjitha këto dhe tema të tjera përgjigjet mund t’i gjeni në videon më poshtë.