Take a fresh look at your lifestyle.

Pyetjet e Ditës me Dr. Fatmir Parashtica, drejtor i poliklinikes Diagnoza Gjilan

I ftuari i radhes ne emisionin Pyetjet e Dites me moderatoren Ardita Kozmaqi Hasani  ishte Dr. Fatmir Parashtica, drejtor i poliklinikës DIAGNOZA në Gjilan.
Dr. Fatmiri ka dhënë një kontribut shum të madh në shërbim ndaj popullit të Kosovës, si para luftës, gjatë luftës si dhe pas luftës e deri më sot.
Dr. Fatmir Parashtica ishte në mesin e atyre mjekëve të cilët u futen thellë në zonat e luftes ku kontribuan në mjekimin e shum luftëtarëve të UÇK-së si dhe  popullatës se pafajshme të cilët pësuan nga agresioni serb.
Dr. Fatmiri në këtë intervistë na tregon ngjarje e histori interesante nga veprimtaria e tij.
Ju ftojm ta ndiqni intervistën duke klikuar tek linku më posht👇