Take a fresh look at your lifestyle.

LAJMI I FUNDIT: Në SHME “Marin Barleti” në Gjilan, një profesor ka ndërprer grevën dhe ka filluar të mbajë mësim!

Shkolla e Ekonomisë “Marin Barleti” në Gjilan, ka filluar pjesërisht sot mësimin, kështu duke e ndërprerë grevën në arsim që ka filluar që nga 25 gushti shkruan Radio Star.

Sipas burimeve të ‘Radios Star’, kjo shkollë ka vendosur të ndërprejë grevën dhe të filloj mësimin dhe kjo po bëhet për të mirën e nxënësve.

Ndërkohë që Ministria e Arsimit po bën thirrje të mbahet mësimin, SBASHK po vazhdon me kërkesën për rritje page prej 100 eurove derisa të hyjë në fuqi Projektligji për Pagat.